.

Sergej Ćetković sinoć Travniku poklonio noć punu ljubavi i emocija

16 Listopad 2018

Uz ovacije i suze, ali i salve smijeha sinoć su brojni posjetitelji u velikoj sali Centra za kulturu općine Travnik uživali u noći punoj ljubavi i emocija, koje su se neprekidno smjenjivale sa najljepšim ljubavnim baladama jedne od najpoznatijih regionalnih zvijezda, Sergeja Ćetkovića.

Raskošnim glasom, prepoznatljivim šarmom i humorističnim dosjetkama, uz interakciju sa publikom, Sergej je sinoć u okviru sedmog muzičkog festivala “Acoustic fest Travnik” , kao što to obično i biva na njegovim nastupima posvetio pjesmu mladom bračnom paru iz publike, koji su to sa oduševljenjem prihvatili, te na poziv zaplesali s njim na bini.

“Pitao sam se kad Zdravko Čolić pjeva “Zima je bila sa puno snijega, čekao sam za Travnik vezu…”, šta to znači, ali evo sad se nadam da ćemo večeras napraviti tu tajnu vezu koja će ostati neraskidiva pa ćemo se družiti svake godine”, kazao je Sergej sinoć, a publika se složila gromoglasnim aplauzom.

Također je šaljivo naglasio da u životu nije prešao više kilometara pješke koliko je jučer u Travniku, obilazeći sva značajna mjesta u ovom gradu, te da je na kraju ipak nadomjestio potrošene kalorije bogatom travničkom trpezom.

Sergej je poslije koncerta druženje sa brojnim Travničanima nastavio u caffe-u "Vremeplov" u Travniku, te na kraju i obećao da će se u ovaj grad ponovo vratiti.

/novum.ba/

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa