.

Uskoro izlazi 11. album Zabranjenog pušenja, "Šok i nevjerica"

17 Listopad 2018

Jedan od najpopularnijih rock bendova na ovim prostorima"Zabranjeno pušenje" uskoro izdaje svoj 11. album pod nazivom "Šok i nevjerica".

Nakon pet godina pauze, grupa Zabranjeno pušenje snimila je album s 14 novih pjesama, koji će biti objavljen 31. listopada. Pet godina nakon “Radova na cesti” obožavatelji su dočekali novi, 11. album naslovljen “Šok i nevjerica”.

Uvijek postoje nevjerica i skepsa kada je u pitanju novi album benda s velikom kilometražom. Naša je želja da šok bude pozitivan i da se ljudi iznenade koliko se dobar album može napraviti iako nosi broj 11″, objasnio je naslov albuma Sejo Sexon, frontmen benda i autor većine pjesama.

Na albumu pored standardne postave Pušenja gostuju i tuzlanska reperica Sassja, kao vokal na pjesmi “Kupi nas Ali”, i majstor sevdalinke Damir Imamović, koji svira tambur i pjeva u pjesmi “Svjetla Sarajeva”. Album je snimljen u studiju Plavi film u Zagrebu, a bit će dostupan krajem 10. mjeseca za besplatan download na službenoj web stranici benda. Na CD-u će ga objaviti tri kuće iz regije: Tropic (BiH), Menart (HR) i Odličan hrčak (SRB).

S albumima ti je kao s malom djecom, nikad ne znaš hoće li biti narkoman ili doktor nauka. To će naravno publika i vrijeme odlučiti, a mi smo se potrudili najbolje što smo mogli”, rekao je u svom stilu Sejo Sexon.

Članovi današnje postave popularnog benda su: Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), DJ Pavo (Paul Kempf), Klo (Dejan Orešković), Lana Škrgatić.

Zahvaljujući sponzorima novi album će se moći besplatno preuzeti na službenoj stranici Zabranjenog pušenja

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa