.

NOVI TRAVNIK: U subotu "Božićni sajam" i koncert Kiće Slabinca

04 Prosinac 2018

U subotu, 8. prosinca 2018. godine očekuje nas bogat božićni program u Novom Travniku. Na trgu ispred općine Novi Travnik u organizaciji Udruge žena "Kraljica Katarina Kosača" organizirat će se cjelodnevni Božićni sajam s bogatim blagdanskim programom. U večernjim satima planiran je koncert Krunoslava Kiće Slabinca.

Tradicionalni Božićni sajam u Novom Travniku

Božićni sajam i ove godine u našem gradu uz glazbeni sadržaj, gastronomsku ponudu, jedinstveni događaji, izložbeni štandovi naših kreativaca, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas u našem grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka u kući, pronađite ga na našem sajmu jer najmlađe posjetitelje očekuju darovi. Obavezno sudjelujte u tomboli, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja!- stoji u pozivu organizatora. Sajam počinje u 13 sati.

Adventski koncert "U susret Božiću"

Velikan hrvatske glazbe, legendarni Krunoslav Kićo Slabinac nastupit će u Domu kulture u Novom Travniku na tradicionalnom Adventskom koncertu pod nazivom "U susret Božiću". Organizatori su Udruga "Pront" i župa "Presvetog Trojstva" iz N. Travnika.

Već četvrtu godinu za redom, entuzijasti iz Novog Travnika organiziraju Adventski koncert i druženje. I ove godine Novotravničani će da uživaju uz hitove kao što su "Zbog jedne divne crne žene", "Inati se Slavonijo", ali i mnoge druge Kićine hitove.

Također će ispred Doma kulture biti organizirano druženje uz žive jaslice, kuhano vino i Božićne pjesme. Koncert počinje u 19:30 sati, a ulaznice možete potražiti u caffe Milanu, caffe Veneziji i Župnom uredu.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa