.

Amira Medunjanin ovog ljeta nastupa na prekrasnoj tvrđavi u Travniku

19 Lipanj 2021

U čarobnom i intimnom ambijentu Tvrđave u Travniku i Jajcu ovog ljeta nastupit će cijenjena sarajevska umjetnica Amira Medunjanin.

Prvi vikend u osmom mjesecu rezerviran je za ljubitelje vrhunske muzike, jer će se na ljetnoj pozornici u prekrasnom ambijentu travničke tvrđave 06.08. i tvrđave u Jajcu u nedjelju 08.08. moći poslušati bh diva Amira Medunjanin.

Poznata je po interpretaciji tradicionalnih pjesama iz regije na izuzetno poseban način. Svojim senzibilitetom, energijom i emocijom Amira kreira najljepše i najtužnije priče, a u svojem stvaralaštvu kombinira sevdah, jazz i blues. Emocije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim Amira će izvoditi uz pratnju vrhunskog umjetnika Boška Jovića.

Oni koji su imali priliku uživati na Amirinim koncertima znaju da je riječ o autentičnom sevdah doživljaju kojim dominira harmonija strasti i duševnosti. Ovog puta Amira u Travnik i Jajce donosi magiju emocija i muzike, obogaćenu novim dostignućima kroz mnogobrojna nova ostvarenja koja zadiru u najintimnije dubine duše, budeći ljepotu u srcu svakog slušaoca bez izuzetka.

Ulaznice će se uskoro naći na prodajnim mjestima u Travniku i Jajcu, te na sustavu kupikartu.ba.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa