.

BEER FEST NOVI TRAVNIK: Publiku ove godine očekuje koncert grupe SARS

14 Siječanj 2023

II. Beer Fest Novi Travnik održat će se 02.08.2023. godine u Novom Travniku u oganizaciji udruge PRONT i portala Centralna.ba.

Ove godine na BEER Fest stiže nam mega popularna rock skupina SARS,a vjerujemo kako će Novi Travnik taj dan biti glazbeni centar regije.

O S.A.R.S-u znamo gotovo sve; njihove pjesme, značenje imena, ali i činjenicu da se radi o bendu kojeg Novotravničani zaista vole. Live senzacija, čija pjesmarica na njihovom YouTube kanalu broji preko 200 milijuna pregleda, prvi put stiže pred novotravničku publiku.

2.8.2023. S.A.R.S. gledamo na velikoj pozornici sa sjajnom produkcijom Event.ba teama, a prvorazredna regionalna atrakcija garantira ples i zborno pjevanje kultnih singlova poput “Lutka”, “Buđav lebac”, “Perspektiva”, “Klinka”, “Rakija” te mnogih drugih, u svojoj specifičnoj mješavini rocka, rapa, reggaea, sevdaha i bluesa.

Bend koji u normalnim okolnostima odradi stotinjak koncerata godišnje, posjeduje šarma za izvoz, žanrovski nesvrstan i neopterećen, sjajan je izbor za dolazak u Mjesto za sve, jer su miljenici novotravničke publike isproban recept kako začiniti toplu ljetnu večer na open air koncertu.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa