.

Novotravničke mažoretkinje slave 13. rođendan

20 Veljača 2024

Novotravničke mažoretkinje slave 13. rođendan te ih je tim povodom primio načelnik Stjepan Dujo, izvijestili su u utorak iz ove općine.

Nakon kraćeg prigodnog programa na središnjem gradskom trgu gdje su pokazale ljepotu pokreta i umijeće izvođenja zadatih figura, u zgradi Općine Novi Travnik razgovarale su s načelnikom o planovima za naredni period.

Osim lokalnih natjecanja i manifestacija na kojima će sudjelovati istaknule su planove za odlazak na međunarodna natjecanja u Italiji, a bilo je riječi i o festivalu „Kinora“ koji će se ove godine održati u Rami.

Mažoretkinje okupljaju preko 60 djevojčica i djevojaka koje treniraju u četiri dobne skupine.

Ljepotom pokreta ali prije svega odgovornošću prema dogovorenim obvezama i pozitivnim stavom prema životu i lokalnoj zajednici ove mlade dame istinski su ukras Novog Travnika te s ponosom pronose njegovo ime u domovini ali i izvan nje, dodaje se u izvješću.

Nikolina Lukić, voditeljica "Novotravničkih mažoretkinja" zahvalila je načelniku i suradnicima na dobrodošlici i potpori Općine te izrazila spremnost da svoj rad održe na visokoj razini, s težnjom da se on unapređuje u svim segmentima.

Na kraju su mažoretkinje zahvalnicom darivale načelnika, a on njih ružama i umjetničkom slikom za njihov novi radni prostor.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa