.

Mlada Travničanka Marija Šimić ponovo oduševila svojim nastupom

09 Siječanj 2016

Marija Šimić uspješno je izvela pjesmu ,,Next to me'' na sceni Pinkovih zvezdica.

 

Mlada Travničanka, koja je i u prethodnim emisijama ovog glazbenog natjecanja pokazala zavidne vokalne sposobnosti, sinoć je ponovno uspjela dobiti mnoštvo pozitivnih kiritika i tako osigurati nastavak učešća u ovom dječjem talent showu.

,,Ja sam jako zadovoljna i sa ovim nastupom, naravno sve je teže i teže i pokušavam se pokazati u što boljem svjetlu, svaki komentar uvažavam i pokušavam ih sve upotrijebiti za svaki novi nastup kako bih bila što bolja. Nadam se da vas neću iznevjeriti ni idući put.''-ističe Marija.

Marija je učenica 2. razreda Katoličkog školskog centra Petar Barbarić, pored toga pohađa i srednju glazbenu školu te školu solo pjevanja. Ljubav prema glazbi i potpora publike su ono što je potiče da u moru obveza ipak ustraje u svojim ciljevima. Svaki uspjeh je i znak zahvalnosti za one koji joj pomažu u njenom radu.

Vjerujemo da će i u sljedećim emisijama zablistati na sceni te svojim glasovnim umijećem oduševiti peteročlani žiri, a svoje prijatelje i publiku ponovno učiniti ponosnim. /ivan volić/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa