.

Nević Polje: Održana druga po redu "Kotličijada", najbolji kotlić pripremili Stojkovljani

21 Svibanj 2018

U novotravničkom naselju Nević Polje, u organizaciji istoimene Mjesne zajednice održana je druga po redu "Kotličijada", natjecanje u pripremi najboljeg kotlića.

Na Kotličijadi u Nević Polju održanoj u nedjelju 19.05.2018. sudjelovalo je 9 ekipa iz dvije susjedne općine Travnika i Novog Travnika. S obzirom na to da se radilo o natjecateljskom druženju proglašeni su i najbolji.

Među prvima su bili ekipe "Enduro moto cross Travnik" iz Putićeva koji su osvojili treće mjesto i poklon bon caffe Picassa u Novom Travniku, drugoplasirana je ekipa Udruga "Naše Polje" iz Polja, općina Travnik koja je osvojila poklon bon caffea Golden Eye iz Nević Polja, a najboljom ekipom proglašena je novotravnička Mjesna zajednica Stojkovići, koji su dobili poklon bon trgovine LiA iz Nević Polja.

Natjecatelji su se družili uz pjesmu i balote te je najavljeno uskoro novo okupljanje. Kako su nam kazali uskoro planiraju dan Mjesne zajednice koji ce se održati 15.07.2018 te pozivaju sve Nevićane, susjede i prijatelje naselja gdje god bili da planiraju doći i posjetiti svoje Nevićane, u linku se posjetimo kako je bilo prošle godine.

U fotogaleriji pogledajte dio jučerašnje atmosfere:

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa