.

Legendarni Šola odmara se u BiH: Na Vlašiću punim baterije i opet učim da skijam

08 Siječanj 2019

Jedan od proslavljenih hrvatskih rukometaša, nezaboravni golman Vlado Šola, napunio je baterije na Vlašiću, gdje je nekoliko dana, kako kaže, nakon 30 godina ponovo učio skijati.

Turnir veterana

Šola je stigao u goste još jednom proslavljenom rukometašu zlatne generacije Hrvatske iz Atlante Zoranu Mikuliću. Vlašićem je, kaže, oduševljen i drago mu je što nije odabrao Austriju, kako je prvobitno planirao.

- Posebno sam oduševljen ljudima, koji čine dušu nekog mjesta. Trebao sam otići u Austriju, ali tamo nema mojih prijatelja, ljudi koji su srdačni kao Travničani. Preporučio bih svim Hrvatima da dođu ovdje, lijepo je jednako kao u Austriji, ali ovdje se osjećam kao kod kuće - rekao je Šola.

Doći će, kaže, opet, možda čak i za turnir veterana koji se krajem proljeća igra upravo na Vlašiću.

- Sigurno da ću se vratiti u skorije vrijeme, ganjaju me da dođem za turnir veterana, volio bih zaista ako mognem uskladiti raspored - kazao je Šola.

Vrhunski kadar

Šola se osvrnuo i na rukometnu reprezentaciju BiH.

- Žao mi je što BiH nema na prvenstvu. Ipak, napravili ste veliki iskorak plasmanom na prošlo svjetsko prvenstvo, ali treba vam kontinuitet. Potencijala sigurno ima, igrački i trenerski kadar u BiH je vrhunski, ali unutar saveza morate urediti neke stvari - rekao je Šola za kraj.

Borba za medalje

Šola je prokomentirao i šanse Hrvatstke na prvenstvu.

- Danas u rukometu ima desetak jakih reprezentacija i nije nimalo lako doći u poziciju borbe za medalje. Hrvatska svakako ima šanse za medalju, ali i za sedmo ili osmo mjesto. Treba ići korak po korak - rekao je Šola.

/avaz.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa