.

Ugledni travnički gospodarstvenik pastiru napravio staru bosanku kuću

21 Siječanj 2019

Drago Vuković, gospodarstvenik iz travničkog naselja Potkraj koga prijatelji od milja zovu još i "Božijak" napravio je neobičan potez.

Za svoga pastira Dževada Đulana izgradio je lijepu bosansku kuću tako da Dževad više neće noćivati u prikolici nego u pravom apartmanu s kupatilom, grijanjem, dnevnim boravkom, frižiderom, veš mašinom i drugim kućanskim aparatima.

Danas je bilo svečano otvorenje objekta a na zabavi koja je okupila ne samo stočare nego i Dragine poslovne prijatelje bilo je veselo.

    -Ovo je moj najsretniji dan u životu. Dobio sam na korištenje pravu bosansku vilu opremljenu sa svim potrebnim uređajima. Mogu se kao čovjek okupati nakon što namirim stoku u štali. Prezadovoljan sam i zahvalan svome direktoru Draganu koji me osigurao kao svoga radnika“, vidno uzbuđen izjavio je danas Dževad Đulan iz Zenice.

Poznati poduzetnik Drago Vuković o ovom neobičnom potezu za bh prilike kaže:

    – Iako sam u početku posao s ovcama shvatio kao hobi, danas je to preraslo u biznis od kojega se može dobro živjeti. Kada sam vidio da Dževad odlično obavlja posao odlučio sam da za njega izgradim suvremenu kuću sa svim uređajima.On brine o 350 ovaca vrlo dobro i zašto ne bi imao uvjete dostojne čovjeka. Farma je među najsuvremenijim u regionu tako da danas ovčar i nije teško biti iako mnogi bježe od ovoga zanimanja“, izjavio je za portal Flash.ba Drago Vuković.

Hoće li primjer Drage slijediti i drugi vlasnici velikih stada ovaca teško je za sada reći. On je ljestvicu podigao visoko.Tko će je preskočiti?

Srećko Stipović/Flash.ba

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa