.

U Travnik po vjenčani list: Vjenčajte se na najljepšem mjestu u gradu uz brojne besplatne usluge

11 Studeni 2019

Općina Travnik uputila je poziv parovima iz cijele BiH da u mjesecu ožujku, 2020. godine budu dio prakse svečane organizacije zajedničkog vjenčanja za više parova koje će biti održano u prelijepom ambijentu srednjovjekovne tvrđave Stari grad u Travniku.

U okviru obilježavanja jedne od najsadržajnijih kulturno-zabavnih i sportskih travničkih manifestacija “Dan općine Travnik“, već je uveliko postala praksa da se kraj mjeseca ožujka okruni zajedničkim vjenčanjem.

Organizatori ovog jedinstvenog svečanog događaja u BiH ističu da je za sve one parove koji su odlučili svoju ljubav ovjekovječiti u proljeće iduće godine, ovo idealna prilika koju mogu iskoristiti, te uz brojne besplatne usluge i poklone i u društvu porodice i prijatelja uživati u jednom od najvažnijih dana u životu i to na najljepšem mjestu u Travniku.

Predsjednica OO manifestacije „Dan općine Travnik“ i tajnica Općine Travnik, Aida Daul kazala je da je Travnik poznat u BiH i u svijetu po osebujnim kulturno-povijesnim pečatima i prirodnim ljepotama, kao i različitim značajnim događajima i znamenitim velikanima, ali odnedavno i po posebnim vjenčanjima koja izazivaju ogromno zanimanje i pažnju javnosti.

 Vjerojatno smo se svi u nekom trenutku života zapitali kako bi to trebao izgledati naš dan vjenčanja, po čemu ćemo ga najviše pamtiti, jer se nekako sjećanje brzo briše, međutim kada učinite nešto nesvakidašnje i neobično, onda taj događaj postaje poseban i nezaboravan, istaknula je Daul.

Svi parovi, koji se odluče na zajedničko vjenčanje na najatraktivnijem mjestu u Travniku, imaju priliku iskoristiti besplatne usluge vjenčanja, šminkanja, friziranja, ceteringa, iznajmljivanja vjenčanice, kao i brojne druge besplatne pogodnosti.

Organizatori ističu da, na ovaj način žele doprinijeti obilježavanju, mnogima najvažnijeg dana u životu, te stoga pozivaju parove da dođu u Travnik po vjenčani list i po vjenčanje koje će zasigurno dugo prepričavati i biti ponosni što su dio jednog ovakvog događaja.

Zainteresirani parovi potrebno je da se prijave najkasnije do početka mjeseca ožujka, 2020. godine, a mogu to učinit putem broja telefona: 030 501-917 ili putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili direktnom prijavom u Centaru za pružanje usluga građanima općine Travnik.

Pravo je vrijeme da, ukoliko planirate vjenčanje, započnete prve korake, a Općina Travnik u suradnji sa brojnim sponzorima će se potruditi da vam taj dan učini najsretnijim i najljepšim u životu.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa