.

Prilika za posao: "Ledić arhitektura" zapošljava!

11 Lipanj 2024

Uspješna travnička arhitektonska firma "Ledić arhitektura" raspisuje natječaj za posao koji prenosimo u cijelosti.

Ukoliko ste ambiciozni, spremni da usvojite nova znanja i razvijate svoj arhitektonski pravac, onda budite slobodni i pošaljite prijavu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

▪️Kako bi Vaša prijava bila potpuna, neophodno je poslati CV, PORTFOLIO sa svim dosadašnjim radovima i MOTIVACIONO PISMO.
▪️Prijašnje iskustvo nije neophodno.
▪️Nakon uvida u dokumentaciju, kandidati koji ispunjavaju uslove biti će pozvani na INTERVJU.
▪️PRIJAVA je otvorena DO POPUNJAVANJA RADNOG MJESTA.

Sretno!

Vaš LA tim

O "Ledić arhitekturi"...

Naš studio osnovan je s ciljem pružanja jedinstvenih i efikasnih rješenja, koja poštujući sva zadana pravila i kontekst, ispunjavaju zahtjeve naših investitora. Vjerujući da arhitektura direktno utiče na kvalitet zajednice kombiniramo višegodišnje isustvo i tradiciju s najmodernijim trendovima.

Ledić Arhitektura, kao ideja, začeta je 2013 godine i do sada je ostvarila mnoge uspješne projekte na raznim poljima urbanizma, arhitekture, pejzažne arhitekture i dizajna. Velik broj značajnih realizacija ostvarenih na teritoriju BiH kao i u inozemstvu opečatile su naš dugogodišnji trud i rad koji naši investitori danas veoma cijene. Ono što je nepovratno oblikovalo naš arhitektonski svijet sakralna je arhitektura po kojoj je studio danas najpoznatiji.

Tim mladih inženjera arhitekture i građevine svakodnevno se bori sa novim izazovnim zadatcima pretvarajući vaše ideje u stvarnost. Raznolika životna iskustva naših članova stvorila su dinamično i ugodno radno okruženje, što je , vjerujemo važan čimbenik uspješnog odnosa između arhitekte i investitora.

Trenutno smo u jednom pozitivnom trendu rasta poslovanja i nadamo se da će naša arhitektonska obitelj s vremenom biti još brojnija. Uvijek smo u potrazi za motiviranim kolegama – ako ste jedan od njih pošaljite nam svoj CV i Portfolio dosadašnjeg rada na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., stoji na službenoj stranici Ledić Arhitekture.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa