.

Vitežani na pripremama igraju protiv Fortune, Željezničara, Čelika, Bosne, Osijeka, Cibalije.....

21 Siječanj 2016

- Tjedan dana priprema je iza nas i mogu reći da sve ide po planu, kazao nam je šef stručnog stožera Viteza Branko Karačić.

 

 

- Prva tri dana trenirali smo jednom dnevno, a od početka tekućeg tjedna pojačali smo tempo s dva dnevna treninga. Kombiniramo dvoranom i treninzima na otvorenom. U srijedu smo ponovno imali jedan trening, u četvrtak i petak po dva, a u subotu u Zenici igramo prvu pripremnu utakmicu sa županijskim ligašem Fortunom.


Došla pojačanja

Proteklih dana Vitezu su pristupila četvorica dobrih i provjerenih premijerligaških igrača: Boban Đerić, desnokrilni napadač iz zvorničke Drine, desni bočni, Mario Barić, bivši igrač Sarajeva, iz Željezničara se u matični Vitez vratio Ivan Livaja, koji može igrati na više mjesta na desnoj strani, a na posudbu, do kraja sezone, iz Zrinjskog u Vitez stigao je Anto Radeljić, vrsni i iskusni centralni branič. “Je li to to”, pitali smo Karačića.

-Nije, jer zna se što smo mi tražili, što još trebamo. Naime, u sadašnjem rosteru, računajući i četvoricu novih mladića koji su nam pristupili, nemamo klasičnog napadača i lijevokrilnog ofenzivca. Nužna nam je konkurencija na svakom mjestu u momčadi, a mi to, bar za sada, na tim pozicijama nemamo.

Da situacija bude još i teža, na lijevoj strani imamo samo defanzivnog Sadikovića.


Razgovori i pregovori

Karačić je kazao kako se vode razgovori i pregovori s igračima rečenog profila, a on i njegovi najbliži suradnici, Ivica Bonić i Jasmin Džidić, nadaju se i vjeruju kako će taj problem u idućih nekoliko dana biti i riješen. Jer, zna se da svaki novi igrač treba vremena za privikavanje, “uklapanje” u momčad i sustav igre, ali i vrijeme za potpunu fizičku pripremljenost. Kada su u pitanju pripremne utakmice, nakon Fortune u subotu u Zenici, u srijedu 27. siječnja igrat će se s Čelikom (u Zenici ili Vitezu), a 30. siječnja s federalnim drugoligašem Bosnom u Sarajevu te 3. veljače sa Željezničarom u Sarajevu ili u Vitezu, ovisno o vremenskim uvjetima.

- Dan nakon utakmice sa Željezničarom, 4. veljače, putujemo u Čitluk gdje ćemo ostati 10 dana.

Već 5. veljače igrat ćemo s Osijekom, 9. veljače s Cibalijom, 12. i 13. veljače sa Slogom iz Ljubuškog i Braniteljem iz Mostara. Tražimo protivnika za 17. veljače u Vitezu, mogao bi to biti Rudar iz Kaknja, a susret s momčadi Metalleghe iz Jajca bit će nam i generalna proba pred nastavak proljetne sezone i susret s Veležom u Vitezu, naglasio je Karačić. /vecernji.ba/

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa