.

Teško stanje u NK Travnik

17 Svibanj 2016

U klubu sa Pirote već odavno su poprimili navike niželigaša, pa se tijekom posljednjih utakmica dešavalo niz stvari koje nisu primjerene za Premijer ligu. Sve je kulminiralo u posljednjem susretu protiv Drine na Piroti u utakmici koja nije imala rezultatsku važnost, jer su obje ekipe već ranije izgubile šanse za opstanak.

 

I umjesto da na rastanku sa ionako razočaranim navijačima dozvole besplatan ulaz, menadžment NK Travnik odlučio se na naplatu ulaznica po redovnoj cijeni od 5 KM. Kako nezvanično saznajemo rezultat toga je samo dvanaest prodatih ulaznica, dok je na tribinama bilo svega pedesetak najupornijih gledatelja ili obitelji igrača.

Tako su i angažirani redari ovaj put ostali bez zarađenih naknada, pa su revoltirani požurili da što brže napuste stadion. Tako su i novinari, koji već dugo rade u neuvjetnom ambijentu, bili neprijatno iznenađeni jer im je odmah po završetku utakmice kada su slali izvješća isključena struja. U kontaktu sa predsjednikom “Vezira” Asimom Fazlićem saznali smo da je u nedjelju bio na službenom putu i da nije upoznat sa ovim dešavanjima, pa je najavio da će istjerati stvari na čistac.

U svakom slučaju nakon devet godina provedenih u Premijer ligi NK Travnik je zakazao u elementarnim stvarima koje su bitne za stvaranje suvremenih uvjeta na stadionu, pa su brojni ljubitelji nogometa teška srca priznali da je njihov klub potpuno zaslužio niži rang. /avaz.ba/

 

Izvor fotografije: avaz.ba

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa