.

Nastup Dinama na Božićnom turniru u Novom Travniku

12 Prosinac 2015

U sklopu 32. malonogometnog Božićnog turnira u Novom Travniku dogovorena je revijalna malonogometna utakmica. Revijalnu malonogometnu utakmicu u Novom Travniku odigrat će gospodarstvenici iz Središnje Bosne i Veterani GNK Dinamo Zagreb.

 

Za ekipu Veterana GNK Dinamo Zagreb nastupit će Mario Jozić, Edin Mujčin, Nermin Šabić, Željko Ačkar, Mladen Munjaković, Milivoje Bračun, Enes Mešanović, Domagoj Kosić, Krešo Marušić i Marko Mlinarić, a s klupe bi ih trebao voditi legendarni trener Dinama, reprezentacija Hrvatske i BiH, a ujedno i Travničanin,  Miroslav Ćiro Blažević.


Protivnik ekipi Dinamo Zagreb biti će Gospodarstvenici Središnje Bosne, za koju će nastupiti Martin Banović (kapetan), Anto Rajković, Bono Mlakić, Drago Džambas, Ivan Anić, Nikola Franjić, Mladen Vujević, Tiško Matošević, Niko Cvitanović, Miodrag Tešić, Ivan Mihaljević, Ivica Barnjak, Ivan Frljić, Luka Bilobrk i Damir Beljo.


Svoj dolazak na ovu utakmicu potvrdili su brojni visoki dužnosnici u BiH, a među njima i veleposlanik Republike Hrvatske u BiH Nj. E. Ivan Del Vechio.


Prihod od prodatih ulaznica ići će za dovršetak gradnje crkve Presvetog Trojstva u Novom Travniku.


Utakmica će biti odigrana 23. prosinca s početkom u 19:00 sati u Gradskoj dvorani u Novom Travniku. /o.t./

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa