.

POLJE: U subotu II. revijalni malonogometni turnir "NK Lašva 2017"

07 Kolovoz 2017

U subotu, 12. kolovoza 2017. godine, u travničkom naselju Polje održava se II. po redu revijalni malonogometni turnir "NK Lašva 2017".

Nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog turnira i odličnog druženja brojnih prijatelja NK "Lašve" Udruga za humani i održivi razvoj "Naše Polje" iz Polja uz pomoć brojnih prijatelja i ove godine organizira sportsko-zabavni program uoči blagdana Velike Gospe, patrona župe Dolac.

Turnir se organizira s ciljem druženja mještana Polja i župljana Doca, prisjećanja ljepših vremena kada je Lašvin stadion slovio kao centar okupljanja ovoga kraja, obnavljanja starih prijateljstava kao i rađanja novih ideja koje će biti u korist svih žitelja ovoga kraja.

Od 16 sati, na stadionu NK "Lašva" u Polju, ul. Slavka Gavrančića nastupaju pioniri iz NK Mladost iz Nević Polja i NK Nova Bila, ekipe Udruge "Naše Polje" i MNK "Putačevo" te veterani NK Lašve i NK "Gorice" iz Guče Gore. 

Nakon revijalnog dijela nogometnog turnira organizatori pozivaju  sve posjetitelje na druženje uoči blagdana Velike Gospe i patrona župe Dolac. U zabavnom djelu programa uz roštilj i hladno piće zabavljat će vas "Apparenza Acoustic band" iz Travnika. /d.b./

U galeriji pogledajte dio atmosfere od prošle godine:

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa