.

Remetić: Do odlaska u Makarsku će se kompletirati igrački kadar NK Travnik

06 Veljača 2018

Nogometni klub Travnik u nedjelju je savladao Novi Travnik rezultatom 2:0 u pripremnom susret, a golove su postizali Kokot i Durak.

Ovo je bila dobra test utakmica protiv lidera druge lige-zapad. Dižemo fizičku spremu iz utakmice u utakmicu i to me raduje naročito u ovim specifičnim vremenskim uslovima i posebno po izuzetno teškom terenu jučer. Odnos prema radu, disciplina i maksimalna ozbiljnost su bili na visokom nivou. Raduje me kreiranje prilika i konstantan pritisak na protivnika, ali ćemo morati pronalaziti jednostavnija rješenja u završnom pasu.” izjavio je Remetić.

Svi igrači su dobili šansu kroz ove dvije pripremne utakmice i do utakmice sa GOŠK-om u nedjelju i odlaska na pripreme u Makarsku ćemo izdefinisati konačan spisak igrača i zaključiti prelazni rok.” dodao je šef struke NK Travnika.

Veziri će u nedjelju krenuti put Gabele, gdje će odmjeriti snage s domaćim GOŠK-om kojem će ovo biti generalna proba pred početak prvenstva. Odmah nakon utakmice nogometaši Travnika, stručni štab i osoblje kluba će se zaputiti u Makarsku na osmodnevne pripreme.

Igrači Travnika obavili ljekarske preglede

Danas su igrači Nogometnog kluba Travnik pod budnim okom direktora Doma zdravlja Travnik prim. dr. Nurdina Šatrovića obavili ljekarske preglede. Uprava NK Travnika se zahvaljuje JU Dom zdravlja Travnik i prim. dr. Nurdinu Šatroviću.

/nktravnik.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa