.

Završena manifestacija "Mošunjsko ljeto 2019."

24 Srpanj 2019

Proteklog vikenda završena je manifestacija Mošunjsko Ljeto 2019. Na ovogodišnjoj manifestaciji u organizaciji HPED "Gradina 969" odigran je turnir u malom nogometu na kojem je sudjelovalo 18 ekipa.

Tijekom tri prekrasne večeri koje je posjetilo velik broj ljudi dobre volje i ljubitelja malog nogometa odigrano je 40 utakmica. Pored glavnih, publiku je oduševila utakmica između debelih i mršavih što je izazvalo mnogo pozitivnog smijeha i pljeska. Na oduševljenje publike zbog boljeg izvođenja penala pobijedila je ekipa „Debelih“, a igrači iz timova debelih i mršavih nagrađeni su sa hladnim osvježavajućim pivom i roštiljem.

Najviše uspjeha na turniru u malom nogometu imala je ekipa „Zabilje“ koja je u finalu rezultatom 3:1 pobijedila ekipu „Caffe Smak“. Treće mjesto osvojila je ekipa „Kristal“.

Posebne nagrade odnijeli su igrači Božo Krišto, koji je proglašen za najboljeg igrača turnira, te Matej Petrović koji je osvojio titulu najperspektivnijeg igrača turnira.

Nagrade su uručili dragi prijatelji organizatora Marko Matijanić i Igor Bošnjak voditelji i treneri Škole Košarke „Prvi Koš“ Vitez.

Vrijedni članovi HPED "Gradina 969" Mošunj – Vitez koji su i organizirali ovu manifestaciju zahvalili su se svim sponzorima i ljudima koji su se odazvali, te su poručili da su zadovoljni i presretni što je sve prošlo odlično. Svi posjetitelji su bili oduševljeni, a organizatori kažu da je cilj ove manifestacije ispunjen, te da će se novac od manifestacije uložiti na Planinarsku kućicu „Gradina“ i sportski centar „Plandovo“ u Mošunju, te još jednom na ovaj skroman i human način dokazuju da su uvijek složni i spremni za doprinos društvu.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa