.

Skupština NK Vitez u četvrtak

30 Srpanj 2019

Najstariji i najpopularniji sportski kolektiv u Vitezu NK Vitez, nalazi se u vrlo teškoj organizacijskoj i financijskoj situaciji koja ozbiljno prijeti čak i gašenjem ovog najstarijeg, sedamdeset dvogodišnjeg, viteškog sportskog kolektiva, piše Vitez.info. 

Da ipak do tog  neće doći moglo bi se zaključiti na temelju zakazane (konačno op.a.) Skupštine kluba, za 1. kolovoza (četvrtak) u 17 sati u dvorani Općinskog vijeća Vitez. A da ne dođe do tog  „crnog scenarija“  prije svega je nužno da na zakazanu Skupštinu dođe najmanje 21 skupštinar, kako bi doneseni zaključci i odluke imali zakonsku težinu. No, prema dosadašnjim reakcijama ljubitelja sporta, nogometa prije svega, na vijest koju je naš portal objavio prije desetak dana, o mogućem gašenju NK Viteza,  a bile su brojne, očekuje se dolazak i daleko većeg broja od nužno potrebnog kvoruma.

Jer, gašenje ovog uglednog sportskog kolektiva koji „tone“ protekle dvije godine i stanje u kojemu se nalazi prijeti potonućem, a što bi bila sportska, i ne samo sportska, tragedija, nego i sramota za grad Vitez koji godinama nosi epitet „grad sporta“, što je, ustvari i niz proteklih godina i bio.

Iz NK Vitez poručuju, mole, poštovatelje ovoga kluba da dođu na Skupštinu gdje će se tražiti rješenje za nastavak rada i djelovanja ovoga kluba, s vjerom da će se na Skupštini ta rješenja i pronaći.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa