.

Sutra sjednica Skupštine NK Travnik

05 Siječanj 2016

Dok se drugi klubovi iz Premier lige bave pitanjima oko dovođenja pojačanja u vlastite redove, NK Travnik prolazi kroz turbulentno razdoblje. Na dnevnom redu su potpuno druge teme. 

 


Prvo je vanredna sjednica Skupštine NK Travnik, na kojoj se trebala razmatrati ostavka predsjednika Upravnog odbora Nihada Selimovića, završena bez konkretnih rezultata. Naime, delegati su donijeli stav da iz formalno-pravnih razloga nije bilo moguće izjašnjavanje o ostavci kompletnog Upravnog odbora, jer je samo jedan član navedenog tijela podnio ostavku. Nakon toga, donesena je odluka da se naredna sjednica Skupštine održi 6. siječnja 2016. godine, tj. sutra,  gdje će se razmatrati rad Upravnog odbora i stanje u NK Travnik.

Nekoliko dana nakon okončane sjednice Skupštine, točnije 30.12.2015. godine, kapiten NK Tavnik Feđa Dudić je putem svog Facebook profila objavio vijest o napuštanju premierligaša sa Pirote. 

S obzirom na navedeno, slobodno možemo iznijeti stav da će sutrašnja sjednica Skupštine uvelike odrediti sudbinu NK Travnik, kako u ovoj, tako i u budućim sezonama. /o.t./

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa