.

NK Travnik na pripremama pobjedio u Ilijašu, NK Romari u Livnu, poraz NK Viteza

20 Veljača 2024

Iza nas je vikend u kojem je zapocela Premijer liga BiH koja nam je donjelanova uzbuđenja i nastavak borbe za naslov prvaka, ali i za opstanak.

Naša Županija već nekoliko godina nema predstavnika u najelitnijem natjecanju Premijer ligi BiH, a od prošle sezone nemamo ni predstavnika u Prvoj ligi F BiH. Zato ćemo u narednom razdoblju najviše pažnje posvetiti Drugoj ligi FBiH grupa Zapad u kojoj se natječu ekipe iz SBK/KSB i Unsko-Sanskog kantona.

Većina ekipa Druge lige Zapad krenula je s pripremama, a za protekli vikend odigrane su i pripremne utakmice. Lider prvenstva NK Travnik gostovao je kod NK Ilijaš u Ilijašu i upisao pobjedu rezultatom 0:2, strijelci za Travnik bili su Čatić i Vujica .

NK Romari iz Viteza je nakon poraza u Banja Luci prošli vikend upisao gostujuću pobjedu protiv NK Troglav iz Livna 1:2, strijelci su bili Omanović i Osmanagić.

Ekipa NK Viteza gostovala je u Sarajevu gdje su u kampu FK Sarajevo u Butmitu odigrali utakmicu protiv juniora ovog kluba i upisali poraz 3:1. Strijelac za Vitez bio je Bavrka.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa