.

U Vitezu svećano otvoren nogometni kamp Lokomotive Zagreb

10 Lipanj 2024

Na terenima Sportsko-rekreacijskog centra Romari u Vitezu danas je započeo dugo iščekivani nogometni kamp zagrebačkog prvoligaša NK Lokomotiva! Više od 170 nogometaša podijeljenih u pet dobnih kategorija nestrpljivo je obuklo sportsku opremu i istrčalo na teren u želji za ostvarenjem svojih nogometnih snova.

Pred okupljenim nogometašima, trenerima i stručnim stožerom Lokomotive i Romarija najprije se obratio tajnik Nogometnog kluba Romari, Smiljan Babić koji je istaknuo kako je konačno došao dan kada će svi ovi sportaši moći pokazati raskoš svojih talenata. Svim sudionicima, ali i trenerima poželio je sreću i ugodno druženje.

Predsjednik Nogometnog kluba Romari, Bojan Rajković svima je najprije poželio dobrodošlicu u Vitez istaknuvši kako je ovo sjajna prilika za sve prijavljene mladiće da pokažu najbolje od svih nogometnih vještina jer se možda upravo među njima krije buduća velika nogometna zvijezda. Isto tako Rajković je igračima poručio da se opuste, da uživaju i da upijaju znanje koje će dobiti tijekom trajanja ovog kampa.

Potporu i podršku kampu pružio je i načelnik Općine Vitez, Boris Marijanović. Načelnik je također svima poželio ugodan boravak u našem gradu, a Romariju i Lokomotivi još je jednom čestitao na sjajnom projektu.

U ime hrvatskog prvoligaša obratio se trener vratara Lokomotive, Miralem Ibrahimović poželivši svima sudionicima kampa sreću te da uživaju u nogometnoj igri, a sve drugo će doći na svoje.

Nakon službenog otvorenja ekipe su se podijelile po dobnim kategorijama te su uslijedili prvi dogovori i kontakti s trenerima. Nakon toga sve ekipe uspješno su odradile prvi trenažni proces, a prema svemu viđenom talenta i potencijala ne manjka. Više toga bit će poznato u sljedećim danima kampa, a ne sumnjamo kako će svaki nogometaš dati najviše i najbolje od sebe!

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa