.

Od sutra velika promjena vremena uz kišu i snijeg u višim područjima

15 Travanj 2024

Federalni hidrometeorološki zavod izdao je prognozu vremena za narednih nekoliko dana gdje je potvrđena najavljena velika promjena vremena.

Do srijede nas očekuje oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima, a na planinama sa snijegom. U nizinama središnjem, istočne i zapadne Bosne je moguć snijeg ili susnježica. Vjetar u Bosni slab sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini slab do umjeren južni, tijekom noći u skretanju na sjeverni. Jutarnja temperatura zraka u Bosni od 0 do 6, na jugu do 10, a dnevna u Bosni od 4 do 10, na jugu zemlje od 8 do 15 stupnjeva.

U četvrtak se očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom, a u višim područjima sa susnježicom i snijegom. Poslije podne i krajem dana, postupan prestanak padavina. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu do 8, a najviša dnevna od dnevna od 9 do 16 stupnjeva.

U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti očekuje se na jugu. Jutarnja temperatura od 4 do 10, a najviša dnevna od dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stupnjeva.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa