.

Druženje lovaca u Fojnici

22 Siječanj 2016

Prijateljstvo između dva lovačka društva LD „Divokoza“ Fojnica i LD „Karadžorđevo“ iz Bačke Topole u Srbiji traje preko četrdeset godina. Tradicionalno svake godine lovci iz ova dva društva se međusobno posjećuju, lovci iz Fojnice odlaze u Bačku Topolu u posjetu i imaju zajednički lov na divljeg zeca i fazane, a njihove kolege iz Srbije dolaze u Fojnicu gdje imaju zajednički lov na divlje svinje.

 


Tijekom proteklog vikenda u Fojnicu je stiglo 13 lovca iz Bačke Topole. Prvog dana vikenda su se okupili na platou hotela „Reumal“ u Fojnici. Gosti iz Srbije, domaćini i gosti lovačkih društava okolnih općina su pozdravili i zaželili dobrodošlicu Mensur Softić i Ivan Ababović, predsjednik i glavni lovovođa LD „Divokoza“ Fojnica.

U večernjim satima je organizirana lovačka zabava uz glazbu „Akustiko bend“ u restoranu „Central“ Fojnica.Prisustvovalo je preko 150 lovaca. Milivoje Trišić, predsjednik LD „Karadžorđevo“ Bačka Topola dolazi u Fojnicu kod lovaca više puta.

Mensur Softić, predsjednik LD „Divokoza“ Fojnica je kazao da su na zabavi bili lovci gosti iz Kiseljaka, Kreševa, Konjica, Buturović polja, i drugih općina koje graniče sa općinom Fojnica. /o.t./

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa