.

Vrtić za djecu sa posebnim potrebama

26 Veljača 2016

Udruženje za djecu sa poteškoćama u razvoju „ Zajedno Kroz Život“ djeluje na području općine Vitez kao jedino takvo udruženje u općini Vitez, od velike je važnosti.

 

Činjenica je da na području općine Vitez ima puno marginilizovanih grupa, grupa djece sa posebnim potrebama i djece sa poteškoćama u razvoju, koji se jako malo zajednički druže, sudjeluju u raznim društveno – kulturnim aktivnostima, koji nemaju pristupa a neki ni mogucnosti za edukaciju ili bilo kakvu pomoć. Cilj našeg udruženja je upravo da se ti mladi ljudi upoznaju, druže kroz razna sportska, kulturna, društvena zbivanja, s ciljem poboljšanja životnih uvjeta u Općini takvih grupa, socijalizacije,edukacije i pripremanja na samostalni životi sl.

Iz Udruženja pozivaju sve zainteresirane roditelje da do 15.03.2016.g prijavite svoju djecu, dogovorite termin, pregled ili dijagnostiku. „Nalazimo se u prostorijama SPORTSKE DVORANE Vitez, preko puta ambulante“.

Za više informacija možete posjetiti web stranicu www.zajednokroz-zivot.weebly.com ili na brojeve telefona 064 42 73 202 ili 063 507 075. /radiovitez.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa