.

Dragan Čović u posjeti Novom Travniku

21 Ožujak 2016

U ponedjeljak su predsjednik HDZ-a BiH i član Predsjedništva BiHiz reda hrvatskog naroda dr. Dragan Čović i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto boravili u Novom Travniku.

 

Želimo uraditi jedan kratki presjek stanja, a u sklopu susreta sa svim Općinskom odborima HDZ-a BiH. Cilj nam je kvalitetno se pripremiti za predstojeće lokalne izbore i ostvariti što bolji rezultat, izjavio je za Drukčiji radio Dragan Čović.

Vezano za suradnju s drugim strankama sa hrvatskim predznakom na lokalnim izborima kazao je kako su uputili poziv svim strankama da se do 4. travnja izjasne po tom pitanju.

Što se tiče HDZ-a BiH, mi smo zainteresirani da se ide zajednički, a početkom travnja ćemo znati zasigurno hoćemo li ići u zajedničko djelovanje i zajedničke liste.

Prema njegovom mišljenju jedno od otvorenih pitanja na ovom području je Travničko pitanje, a kako kaže, već se neko vrijeme pokušava pronaći rješenje.

Nadam se da ćemo kroz razgovore o pitanju Grada Mostara, vrlo jasno još jednom otvoriti pitanje Travnika. Potrebno je pronaći rješenje koje će u svim općinama na sličan način riješiti pitanje odnosa između višebrojnijeg i manjebrojnijeg naroda i da kvalitet života mjerimo prema kvalitetu kako živi malobrojniji narod, izjavio je Čović te dodao kako smatra da postoje konkretne šanse da se dođe do nekog dogovora.

Čović je zajedno sa predstavnicima HDZ-a BiH i Općine Novi Travnik odao počast na Središnjem spomen obilježju poginulim braniteljima Općine Novi Travnik./drukciji.ba/

 

Izvor fotografije: drukciji.ba

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa