.

Oko 200 planinara na Balkanskim susretima planinara u Bugojnu

17 Svibanj 2016

Oko 200 planinara, članova trinaest klubova iz šest balkanskih zemalja posjetit će Bugojno u lipnja kada će u tom gradu biti održani Balkanski susreti planinara, rečeno je u utorak na proširenom sastanku Organizacijskog odbora 16. balkanskih susreta planinara.

 


Domaćin predstojećem skupu planinara bit će članovi Planinarskog društva “Koprivnica” iz Bugojna.

Uz ekipu PD „Koprivnica“, iz naše zemlje sudjelovat će još dvije ekipe. Pripreme za doček planinara privodimo kraju, kazala je predsjednica PD „Koprivnica“ Emsada Batić.

Po njenim riječima, tijekom druženja planinara u Bugojnu predviđene su i tri ture za šetnju s platoa Duboke - prema Vrani, Hajdučkim vratima i Kukavičkom jezeru.

Također, bit će realiziran bogat zabavni program, obilazak grada te, najvjerojatnije, posjete Pruscu, Jajcu i Travniku, mjestima bogate kulturno-povijesne baštine.

Načelnik Bugojna Hasan Ajkunić očekuje da će pripreme za ovaj događaj proteći u najboljem redu i da će to biti uvod u skorašnji početak rekonstrukcije i renoviranja Planinarskog doma “Duboka”.

Na sastanku je načelniku Ajkuniću uručena članska knjižica PD ”Koprivnica”, u znak zahvalnosti za dosadašnju podršku ovom društvu./drukciji.ba/

 

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa