.

Novi Travnik: Radno vrijeme ugostiteljskih objekata

11 Prosinac 2015

Općina Novi Travnik je svojim obavještenjem napomenula ugostitelje i cjelokupno stanovništvo da je radno vrijeme ugostiteljskih objekata u periodu od 01.11. do 31.05. u vremenu od 06,00 do 23,00 sata, a isto se izuzetno može produžiti isključivo uz rješenje nadležne općinske službe. Da bi se bilo kom ugostiteljskom subjektu odobrio rad nakon 23,00 sata potrebno je prethodno pribaviti pismeno mišljenje izdano od nadležne policijske uprave ili postaje.

 

Prema dostupnim informacijama, trenutno u općini Novi Travnik niti jedan od mnogobrojnih ugostiteljskih objekata nemaju produženo radno vrijeme. Budući da se bliže blagdani, za očekivati je da če, barem neki ugostiteljski objekti osigurati neophodnu dozvolu.

Budući da se veliki broj ugostiteljskih objekata ne pridržava navedenog radnog vremena, Općina Novi Travnik, pokrenula je kod Ministarstva unutarnjih poslova Županije Središnja Bosna i županijskih inspekcijskih tijela aktivnosti koje imaju za cilj uvesti više reda u rad ugostiteljskih subjekata. O učincima navedenih aktivnosti, sasvim sigurno će se uskoro više znati. /o.t./

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa