.

Rostovo sve omiljenije među posjetiteljima

13 Prosinac 2015

Brojne sadržaje posjetiteljima nudi Ski-centar “Rostovo”, u kojem će za božićne i novogodišnje praznike boraviti brojni gosti iz naše zemlje i inozemstva.

 


S temperaturom zraka od – 7 °C, koliko je izmjereno jutros u 7.00 sati, Bugojno je ponovo na popisu najhladnijih gradova u Bosni i Hercegovini. Zbog smoga i magle, koja se zadržava veći dio dana, povećane su gužve u Službi hitne pomoći, gdje pomoć traže, uglavnom, astmatičari, srčani bolesnici i građani s povišenim krvnim tlakom.


Aktualne vremenski prilike, ponukale su mnoge Bugojance da danas posjete neku od obližnjih planina, gdje je zrak čistiji a problemi te vrste manji. Posebno atraktivna je lokacija rostovskog platoa, na kojem uobičajeno u dane vikenda boravi veliki broj građana i ljubitelja prirode.
Brojne sadržaje posjetiteljima nudi Ski-centar “Rostovo”, u kojem će za božićne i novogodišnje praznike boraviti brojni gosti iz naše zemlje i inostranstva.


– 2016. ovdje će dočekati i mnogi Dalmatinci, Zagrepčani, te stanovnici drugih dijelova Hrvatske, kojima je Rostovo postala omiljena zimska destinacija, kazao je Rusmir Kurbegović, rukovoditelj Ski-centra, javlja Fena.


Po njegovim riječima, iako je sve spremno za start zimske sezone, zbog nedovoljnih količina snijega, još se nisu stvorili uvjeti da se skijaške staze i liftovi stave u funkciju.


– Visina snijega je oko 10 centimetara. Međutim, to ne umanjuje rostovsku idilu i ljepotu ovih prostora koju, na najbolji način, nadopunjuje Etno-selo “Babići”, naglasio je Kurbegović./dnevnik.ba/

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa