.

Besplatno financijsko i pravno savjetovanje

15 Prosinac 2015

Općina Kiseljak krenula je sa radom besplatnog financijsko-pravnog savjetovanja za prezadužene građane.

 


Usluge besplatnog financijsko-pravnog savjetovanja pružat će se građanima utorkom i četvrtkom u vremenu od 13 do 15 sati u Vijećnici Općine Kiseljak .


Za sve ostale informacije zainteresirani s emogu obratiti na broj tel: 030/877-800 ili putem e mail-a: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Općina Kiseljak postala je dio projekta finanacijskog i pravnog savjetovanja prezaduženih građana .

Udruženje “U plusu” u suradnji sa Međunarodnom financijskom korporacijom (IFC), članicom Grupacije Svjetske banke, uz podršku Vlade Švicarske i Europskog Fondaza jugoistočnu Europu (EFSE) je nastavilo sa realizacijom obuka o savjetovanju zaduženih građana.


Obuku su uspješno završile i dobile certifikate Ivana Mrnjavac (Služba za finanacije i proračun Općine Kiseljak) i Tanja Oroz (Služba za socijalni rad Općine Kiseljak). Od navedenih službenika građani mogu očekivati povjerljivost, stručnost, profesionalnost, nepristranost i objektivnost.

Cilj projekta je pronalaženje konstruktivnih rješenja za prezadužene građane putem besplatnog savjetovanja, koje će vršiti općinski službenici (Ivana i Tanja) dva puta tjedno u vremenu od dva sata u prostorijama općine. /o.t./

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa