.

U četvrtak novo potpisivanje peticije u Novom Travniku: Pravda za Gabrijela, Davida, Dženana

15 Svibanj 2018

Već više od mjesec dana traju prosvjedi građana zbog smrti 21-godišnjeg Davida Dragičevića. Taj slučaj podigao je na noge čitavu Bosnu i Hercegovinu zbog sumnje u službenu verziju da se mladić utopio u rijeci Crkvena u Banja Luci.

Svakodnevno u različitim gradovima regije ali i svijeta obični ljudi s podignutim rukama ka nebu poručuju da podržavaju Davidovog oca, njegovu obitelj i prijatelje u borbi za istinu o tome kako je ugašen ovaj mladi život.

I Novotravničani se bude. U četvrtak 17. svibnja, od 18 sati u caffe-u Studio organizira se potpisivanje peticije Pravda za Davida. Svi koji žele pružiti podršku borbi Davidova oca Davora, ali i skoro 300 tisuća ostalih nezadovoljnih građana naše zemlje, mogu to učiniti u četvrtak.

Dodajmo, Novotravničani se mogu poistovjetiti s Banjalučanima. Prije nešto više od godinu dana Gabrijel Trbara je preminuo zbog ozljeda zadobivenih u požaru na Odjelu neurologije i psihijatrije travničke bolnice. Njegovi roditelji Kata i Ilija Trbara još uvijek vode pravnu bitku zbog, kako smatraju, teškog propusta osoblja bolnice.

Ovo je prilika da i Novotravničani podrže borbu roditelja za istinu o smrti njihove djece, toliko im barem ova država duguje.

/drukciji.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa