.

IZBORI 2018: "Hrvatsko zajedništvo" otvorilo kampanju u ponoć, večeras predstavljanje kandidata koalicije HNS-a

07 Rujan 2018

Bosna i Hercegovina je i službeno ušla u predizbornu kampanju, što znači da stranke, koalicije i kandidati u idućih 30 dana imaju priliku pridobiti naklonost birača na općim izborima zakazanim za 7. listopada.

"Hrvatski pokret za Središnju Bosnu" i "Hrvatsko zajedništvo" kampanju počeli u Travniku

Hrvatski pokret za Središnju Bosnu i Hrvatsko zajedništvo kojega čine stranke okupljene oko HDZ 1990 minut iza ponoći počeli su predizbornu kampanju za predstojeće opće izbore iz Travnika.

U prostorijama HDZ 1990 obratili su se predsjednik HDZ 1990, Ilija Cvitanović i dr. Dijana Zelenika, kandidatkinja za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Ilija Cvitanović je pozvao hrvatski narod u Središnjoj Bosni da izađu na izbore i izaberu promjene, dok je Dijana Zelenika istaknula da će dati svoj maksimum i zalagati se za razvoj ekonomske diplomacije kada postane član Predsjedništva BiH, te da će promovirati bosanskohercegovačku privredu.

VITEZ: Večeras u 19 sati predstavljanje kandidata iz Središnje Bosne koji su na listama ispred Koalicije HNS-a BiH

Koalicija stranaka Hrvatskog narodnog sabora BiH predvođene HDZ BiH večeras će u hotelu "Central" u Vitezu predstaviti program "Razvoj i o(p)stanak" te kandidate na izbornim listama za Opće izbore 2018. godine iz Županije Središnja Bosna.

Kako se navodi u pozivu predsjednika ŽO HDZ BIH ŽSB Radoje Vidovića, u pitanju je predstavljanje kandidata za sve razine vlasti stranaka okupljenih u koaliciji HNS-a: HDZ BiH, HSS, HKDU BIH, HSP-HNS, HSP DR AS BIH, HDU BIH, HSS SR.

 

 

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa