.

Održan prvi sastanak Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem Županije Središnja Bosna

03 Listopad 2019

U zgradi Vlade Županije Središnja Bosna održan je prvi sastanak Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem Kantona Središnja Bosna, a u skladu sa Zakonom o razvojnom planiranju i upravljanju razvojem u Federaciji Bosni i Hercegovini.

Prezentaciju Godišnjeg izvješća o razvoju sa pregledom provedbe Strategije razvoja Kantona Središnja Bosna za 2018. godinu je predvodio Muhamed Softić tajnik Ureda za europske integracije, fondove, odnose s javnošću i kvalitet prema međunarodnom standardu.

Nakon prezentacije i usvajanja Izvješća nazočni su razgovarali o problematici  Županije Središnja Bosna i poboljšanjima koja su potrebna učiniti kako bih županija postigla rast po svim parametrima koji su definirani Strategijom razvoja.

Sastanku je pnazočio premijer Kantona Tahir Lendo, ministri u Vladi ŽSB, predstavnici jedinica lokalne samouprave, predstavnici privrednog i društvenog okruženja. Svi nazočni su se složili s jednom činjenicom da je potrebno uvesti mjere kako bih povećali natalitet, spriječili odlazak mladih, stvorilo kvalitetno okruženje za život.

https://sbk-ksb.gov.ba/media/k2/galleries/1138/2_IZVJESTAJ_VIJECE.jpg  

 

https://sbk-ksb.gov.ba/media/k2/galleries/1138/3_IZVJESTAJ_VIJECE.jpg

 

https://sbk-ksb.gov.ba/media/k2/galleries/1138/4_IZVJESTAJ_VIJECE.jpg

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa