.

ŽO HDZ BiH ŽSB: Sporazum za Grad Mostar primijeniti i na Travnik

23 Lipanj 2020

Jučer, 22. lipnja 2020. godine, održana je redovita sjednica Predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna, pod predsjedanjem predsjednika Radoje Vidovića.

Na sjednici je razgovarano o trenutnoj političkoj situaciji u BiH, funkcioniranju Sabora i Vlade Županije Središnja Bosna, predstojećim parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj, kao i o pripremama za predstojeće Lokalne izbore u BiH. Razgovarano je i o potpisivanju Političkog sporazuma o načelima izmjena i dopuna Izbornog zakona BiH te Političkog sporazuma za Grad Mostar.

Predsjedništvo ŽO je pozdravilo i iskazalo zadovoljstvo napretkom u pregovaračkom procesu i aktivnostima na usvajanju izmjena i dopuna Izbornog zakona BiH.

Predsjedništvo ŽO smatra da je Politički sporazum za Grad Mostar primjer kako treba urediti Travnik i svaku drugu multietničku lokalnu zajednicu u Bosni i Hercegovini.

Stabilno funkcioniranje, politička sigurnost i ravnopravnost konstitutivnih naroda u lokalnim zajednicama je ono što je potrebno u svakoj općini i gradu u BiH.

 

/izvor: ured za informiranje žo hdz bih žsb/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa