.

Ivan Šoko: Posebno me raduje kada mogu učiniti nešto za djecu

06 Studeni 2020

U posljednje vrijeme mnogo smo čuli o humanitarnim akcijama koje organizira frizerski salon „Šoko“. Naša ekipa danas je istražila tko zapravo stoji iza „Šoke“.

Vlasnik ovog objekta je mladi frizer Ivan Šoko Gazibarić iz Guče Gore. Već tri godine, pored toga što je prepoznat kao profesionalac u svom poslu, iz njegovog salona krenule su mnoge humanitarne akcije. Ipak, kaže da mu je najdraže raditi za djecu. Svake godine početkom rujna u ovaj salon prvašići dolaze na besplatno šišanje.

„Za vrijeme akcije besplatnog šišanja zaista bude mnogo posla. Ali umor uopće ne osjetim. Kada vidim osmijeh na dječjem licu to mi daje motiv da nastavim dalje“, kaže Šoko.

Tijekom blagdana Šoko u suradnji s Crvenim križem organizira dva dana rada za osobe kojima je pomoć potrebna.

„Iako je ove godine koronavirus poremetio dosta toga, ja se nadam da me to neće omesti u sprovođenju mojih akcija. Pored besplatnog šišanja za prvašiće uspjeli smo početkom ove školske godine prikupiti i novčana sredstva za kupovinu školskog pribora“, ističe Šoko.

Ovaj mladi frizer kaže da je nemoguće predvidjeti što donosi sutra, ali dok je god njegov salon prepoznat kao mjesto u koje sa zadovoljstvom dolaze sve generacije, a posebno najmlađi, ostaje ovdje svojim radom stvarati pozitivne priče.

Sve o aktivnostima frizerskog salona „Šoko“ možete pronaći na Facebook stranici „Frizerski salon ŠOKO“.

 

 

 

 

 

Ivan Volić

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa