.

Doček Nove Godine siguran

31 Prosinac 2015
Službenici Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanskog kantona će sa svoje strane učiniti sve da doček i obilježavanje Nove godine prođe u najboljem redu, uz nastojanje da svim građanima osiguramo nesmetano obilježavanje ovog praznika, poručili su iz MUP-a.

Građane molimo da nam u tom nastojanju pomognu tako što će izbjeći neka rizična ponašanja, koja su evidentirana u ranijem razdoblju. Upozoravamo samo na neke opasnosti kao što je upotreba pirotehničkih sredstava i vatrenog oružja, upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, te narušavanja javnog reda i mira usljed alkoholiziranosti. Posebno pozivamo mlade ljude da izbjegnu takva ponašanja i tako sačuvaju svoju sigurnost i sigurnost svojih najbližih prijatelja i rodbine, navodi se u priopćenju.

Kako bi spriječili takva ponašanja službenici policije će poduzeti pojačane mjere na kontroli rada ugostiteljskih objekata, pojačanoj kontroli prometa, sprječavanju neovlaštene upotrebe pirotehničkih sredstava i druge mjere.

Mole građane da na terenu surađuju sa službenicima policije u ispunjavanju zajedničkog cilja – sigurnog okruženja. Za sve informacije, pomoć ili prijavu nezakonitih ponašanja, možete se obratiti u najbližu policijsku stanicu na besplatan broj telefona 122.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa