.

Čović: Ubrzati proceduru koja će Novom Travniku dodijeliti status grada

14 Veljača 2024

Predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH Dragan Čović danas je boravio u radnom posjetu načelniku Općine Novi Travnik Stjepanu Duji i ujedno predsjedniku Općinskog odbora HDZ-a, prenosi Večernji list BiH.

Razgovarano je o dosadašnjim aktivnostima, obimnim radovima koji se izvode na prostoru novotravničke općine i grada te potpori koju je Novi Travnik dobio sa svih razina vlasti, priopćeno je iz Općine Novi Travnik.

Predsjednik HNS-a i HDZ-a Dragan Čović izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima u posljednje tri godine te istaknuo kako je provedbom projekata Novi Travnik postao istinskim mjesto za sve njene građane.

Uz konstataciju da je Proračun Novog Travnika u ovome mandatu povećan za gotovo četiri puta naglasio je kako to govorio o tome da Novi Travnik postaje mjesto u kome se da živjeti, bez ograničenja i razlika te da je sa zadovoljstvom primio informaciju da projekti koje osmišljava općinska administracija na čelu s načelnikom nailazi na razumijevanje kod svih viših razina vlasti te im prođu i kod apliciranja za EU fondove.

Sagledavajući urađeno, Čović je naglasio potrebu ubrzanja procedure koja će Novom Travniku dodijeliti status grada.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa