.

MUP KSB: U Stojkovićima teža prometna nesreća, ozljeđena pješakinja (19)

20 Veljača 2024

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanskog kantona prijavljena su 4 krivična djela, priopćili su iz Ministrarstva unutarnjih poslova KSB.

Dana 19.02.2024.godine oko 10,30 sati u mjestu Kruščica, općina Vitez, policijski službenici Sektora kriminalističke policije i Jedinice za specijalističku podršku su na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik izvršili pretres obiteljske kuće koju koriste V.H. rođena 1953.godine i A.H. rođen 1993.godine. Prilikom pretresa, kod istih su pronađene određene količine materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis, kao i dva plinska pištolja sa pripadajućom municijom.

Istog dana, oko 15,00 sati u ulici Žitarnica, općina Travnik, policijski službenici Sektora kriminalističke policije izvršili su kontrolu osobe A.I. rođen 1977.godine iz Travnika. Tom prilikom isti je dobrovoljno predao određenu količinu zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Uspješnu akciju izveli su i policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak, koji su istog dana izvršili kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke VW Passat, kojim je upravljao S.M. rođen 1991.godine iz Lukavca. Tom prilikom, kod istog je pronađena određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

U suradnji s nadležnim kantonalnim tužilaštvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 8 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirano je 6 prometnih nezgoda u kojima je 1 osoba zadobilo teže i 4 osobe lakše teže tjelesne povrede.

Dana 19.02.2024.godine oko 17,35 sati na magistralnom putu u mjestu Stojkovići, općina Novi Travnik dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali:

Vozač I.A. rođen 2005.godine iz Travnika, koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke Seat i

Pješakinja J.M. rođena 2005. godine iz Novog Travnika, koja je u ovoj nezgodi zadobila teže tjelesne povrede.

Uviđajne radnje na licu mjesta nezgode izvršili su policijski službenici PS Novi Travnik.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 182 prekršajna naloga, od kojih je 50 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa