.

ŽSB: Nove procedure u oblasti osposobljavanja kandidata za vozača motornih vozila i polaganje vozačkih ispita

13 Siječanj 2016

Nove procedure se odnose na implementaciju informacionog sustava EMIS (Education Management Information System) za autoškole i vozačke ispite u ŽSB.

 

Navedeno je Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta ŽSB usvojilo strateškim planom razvoja i unapređenja odjela za autoškole i vozačke ispite gdje je planirano uvođenje novih procedura u skladu sa standardima EU i direktivama o vozačkoj dozvoli. Sve potrebne predradnje i pripreme u vezi s tim su nedavno uspješno okončane, te su se stvorili uvjeti za implementaciju informatičkih rješenja koji će u potpunosti automatizirati zakonske procedure i načine rada autoškola i odjela za autoškole i vozačke ispite Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta ŽSB.

Novi sustav obuhvaća cijeli proces, od unosa matičnih podataka kandidata, automatskog kreiranje ugovora sa autoškolom, generiranja i automatskog popunjavanja on-line prijava za polaganje svih ispita, pa sve do rasporeda polaganja po ispitnim mjestima i automatskog kreiranja i objavljivanja listi./o.t./

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa