.

U zrakoplovu Air Francea s 473 putnika i članova posade je bila bomba!

20 Prosinac 2015

Kenijske vlasti su potvrdile da je u toaletu zrakoplova kompanije Air France na letu s Mauricijusa u Pariz pronađena sumnjiva naprava. Zrakoplov je u noći na nedjelju je prisilno sletio u Mombasu, u Keniji, nakon pronalaska sumnjivog paketa.

 


Kenijska policija ispituje dvojicu osumnjičenih koji su bili na letu, objavile su vlasti. Navodnu bombu razmontiravaju pirotehničari. Zrakoplov na letu AF 463 sa 459 putnika i 14 članova posade poletio je s Mauricijusa u 21.00 sat po mjesnom vremenu i trebao je stići u Pariz u 5.50 sati po srednjoeuropskom vremenu. Sletio je u međunarodnu zračnu luku Moi u Mobasi, na istočnoj kenijskoj obali u 00.37 sati po mjesnom vremenu.


“Zatražio je dozvolu za prisilno slijetanje pošto je posada upozorila kapetana na sumnjivu napravu u zahodu zrakoplova. Nakon potrebne pripreme zrakoplov je sigurno sletio i putnici su evakuirani”, rekao je Charles Owino, glasnogovornik policije.

Air France je u priopćenju naveo kako radi na preusmjeravanju putnika i šalje drugi zrakoplov u Mombasu koji će ih prevesti do Pariza. /net.hr/

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa