.

[FOTO] Travnički Wearable Art se predstavio na međunarodnom simpoziju TImod 2016

24 Siječanj 2016

Prvi međunarodni simpozij tekstilnog inženjerstva i modnog dizajna Timod 2016 je prvi certificirani simpozij ove vrste u Bosni i Hercegovini.

Otvoren je uz prisustvo velikog broja zvanica, predstavnika akademske zajednice iz naše zemlje, susjednih zemalja i regije. Povodom održavanja simpozija u organizaciji Fakulteta za tehničke studije otvoren je prvi pogon tekstilnog inženjerstva u Bosni i Hercegovini. Tijekom dva dana simpozija upriličena su dva stručna predavanja, okrugli stol, seminar, promocija partnera te revija.

Na modnoj reviji je predstavljen i brand iz našeg grada, Wearable Art, a kreatorica je Mirela Džinić presretna je viđenim:
„Upravo u revijalnom dijelu pokazala sam dio svoje aktuelne kolekcije. Čast mi je i zadovoljstvo biti dijelom početka nečega velikog. Kao pionir među gigantina tekstilne industrije i domaćih brandova uživala sam upijajući nova znanja i iskustva te biti dio pozitivnih i uspješnih priča kakvih itekako ima u ovoj zemlji. Posebno mi je drago što Travnik ponovo postaje jezgro razvitka tekstilne industrije na jedan sasvim novi način.“ Izjavila je začetnica sve popularna modne marke, piše travnicki.info.

Slike preuzete s portala travnicki.info

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa