.

Travnik: Završetak gradnje zgrade za smještenje 20 obitelji koje žive u kolektivnim centrima krajem ljeta

02 Ožujak 2016

Kao što je već „Travnički vjesnik„ objavio, danas je u Travniku potpisan Sporazum o suradnji na sprovođenju državnog projekta "Zatvaranje kolektivnih centara kroz omogućavanje javnih stambenih rješenja" u okviru Projekta CEB II sa Općinom Travnik, čime je i zvanično počela realizacija Projekta CEB II.

 

Navedeni sporazum su potpisali ministar raseljenih osoba i izbjeglica FBiH Edin Ramić, ministar prostornog uređenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova Amer Mrako i načelnik općine Travnik,Admir Hadžiemrić.

Ovim je predviđena izgradnja stambene zgrade u travničkom naselju Dolac na Lašvi u kojem će biti smješteno 20 obitelji koje žive u kolektivnim centrima.

Završetak gradnje zgrade očekuje se krajem ljeta. Objekti koji se trenutno koriste za privremeni smještaj bit će prebaćeni na drugu lokaciju gdje već postoji sva potrebna infrastruktura i obnovljeni. Objekti će biti iskorišten za smještaj romske populacije zbog aktivnosti kojim se bave, kao što je prikupljanje sekundarnih sirovina. /avaz.ba, travnicki.ba/

 

Izvor fotografije: avaz.ba

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa