.

Hrvatske humane zvijezde igraju utakmicu za izgradnju šeste lamele u bolnici u Novoj Biloj

11 Ožujak 2016

Na inicijativu novotravničke Udruge "PRONT", a u organizaciji Hrvatske bolnice "Dr. fra Mato Nikolić" Nova Bila dogovorena je humanitarna nogometna utakmica između "Prijatelja bolnice" i "Humanih zvijezda Hrvatske".

 

Humanitarna nogometna utakmica bit će odigrana 22. travnja. 2016. godine u 17 sati na Gradskom stadionu u Vitezu, a igraju "Prijatelji bolnice" i Humane zvijezde Hrvatske".

Za ekipu "Prijatelja bolnice" nastupit će djelatnici Hrvatske bolnice "Dr. fra Mato Nikolić", gospodarstvenici, proslavljeni nogometaši i političari iz cijele Bosne i Hercegovine, dok će za ekipu "Humanih zvijezda Hrvatske" nastupiti proslavljeni bivši reprezentativci Hrvatske Dario Šimić, Goran Vlaović, Mario Stanić, Boris Živković, Robert Špehar, Marko Babić, Petar Krpan, Mario Jozić, Silvijo Marić, Tomislav Šokota, Tomislav Rukavina, bivši reprezentativac Belgije Branko Stupar, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, najbolji vaterpolist Hrvatske svih vremena Dubravko Šimenc te mnogo druge poznate osobe iz Republike Hrvatske.

Rado smo se odazvali na poziv organizatora da budemo sudionici na ovakovom događaju. Utakmica je humanitarnog karaktera, jer će sav prihod od ulaznica i od prikupljenih sredstava ići za izgradnju šeste lamele bolnice u Novoj Biloj. Radimo na tome da dovedemo još poznatih imena, a čekamo odgovor kapetana Zvonimra Bobana, Josipa Šimunića i Miroslava Ćire Blaževića, rekao je za Drukciji.ba predsjednik Udruge Hrvatskih humanih zvijezda Branko Tušek./travnicki.ba i drukciji.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa