.

Travnik: Ulična akcija Koalicije ''Pod lupom'' povodom promocije kampanje promatranja lokalnih izbora 2016. godine

18 Kolovoz 2016

Ulična akcija Koalicije ''Pod lupom''  će se održati 18. 08. 2016. , s početkom u 10:00 sati, u Travniku, u Bosanskoj ulici, pokraj Konzuma, povodom promocije kampanje građanskog, nestranačkog promatranja lokalnih izbora 2016. godine, u lokalnim zajednicama.


Koalicija ''Pod lupom'' na izborni dan planira angažman 3.000 građanskih, nestranačkih promatrača na svakom drugom biračkom mjestu u zemlji, te putem uličnih akcija želi ponuditi mogućnost svim punoljetnim građanima Bosne i Hercegovine da se prijave za promatranje izbora, informiraju o nepravilnostima u predizbornom razdoblju i tijekom izbornog dana i načinima kako da ih prijave. Svim zainteresiranim građanima na uličnim akcijama biti će podijeljen informativni i promotivni materijal Koalicije.


Ulične akcije, koje su dio medijske kampanje Koalicije, biti će održane u 42 općine/grada na području cijele Bosne i Hercegovine.


Rok za prijave promatrača traje do 7. rujna, a građani se pored uličnih akcija, mogu prijaviti za promatranje izbora besplatnim pozivom na broj 080 05 05 05 ili putem web stranice www.podlupom.org.


Ulične akcije su dio projekta „Izgradnja sistema i odgovornosti u izborima“, koji financiraju Europska unija i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), s ciljem doprinosa kvalitetnijem izbornom procesu u BiH, u skladu sa međunarodnim standardima i najboljim praksama i ohrabrenja aktivnog sudjelovanja građana u zagovaranju i praćenju izbora. /o.t./

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa