.

TRAVNIK. Potpisan ugovor o nastavku izgradnje Sredjoškolskog centra

28 Rujan 2018

Jučer je u kabinetu načelnika općine Travnik Admira Hadžiemrića, upriličeno potpisivanje Ugovora o nastavku izvođenja radova izgradnje Srednjoškolskog centra u Travniku.

Ovom prilikom načelnik Hadžiemrić kazao je da mu je izuzetno zadovoljstvo da je ugovor potpisan i da počinju radovi II FAZE, nakon odobrenih sredstava od strane Vlade FBiH u iznosu od 700 tisuća maraka u svrhu nastavka izgradnje Srednjoškolskog centra i 500 tisuća maraka koje su proslijeđene od strane Županije Središnja Bosna u iste svrhe.

Novac koji je za sadaosiguran i okrunjen potpisivanjem ugovora, u ovoj II FAZI u iznosu od milijun i 200 tisuća KM bit će dovoljan da se objekt posuši, dakle da se izvedu svi zidarski radovi i pokrije krovom kompletan Srednjoškolski centar (izuzev predviđene dvorane).

U međuvremenu dok budu trajali najavljeni radovi II FAZE izgradnje Srednjoškolskog centra u Travniku, kako nam je kazao načelnik Hadžiemrić, nastavljaju se pregovori s Vladom FBiH i Ministarstvom obrazovanja SBK o nastavku iznalaženja sredstava za financiranje i završetak izgradnje Centra, da bi učenici gimnazije, medicinske i ekonomske škole čim prije nastavu pohađala u adekvatnim školskim prostorijama.

Priželjkuje se i vjeruje da će uz sve napore i trud, novac biti osiguran, a radovi na izgradnji i opremanju Srednjoškolskog centar biti finalizirani do početka iduće školske godine.

/tntportal.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa