.

GORAN PEJAKOVIĆ: Poruka i zahvala mojim Travničankama i Travničanima

13 Studeni 2020

Kandidat za načelnika Općine Travnik, dr.sc. Goran Pejaković uputio je poruke zahvale svojim sugrađanima uoči nedjeljnih Lokalnih izbora.

Drage moje Travničanke i dragi moji Travničani,

nakon mjesec dana predizborne kampanje, koja je bila prilično izazovna, osjećam potrebu uputiti vam nekoliko rečenica, kao i podijeliti svoje promišljanje o aktualnom trenutku, ali i budućnosti.

Prije svega želim uputiti zahvalu svojoj obitelji, a posebno supruzi Martini, koji su mi bili neizmjerna potpora sve ovo vrijeme. Hvala i tebi dragi Josipe na potpori. Hvala i svima onima koji su dio moga tima, svima koji me podržavaju na bilo koji način, brojnim sugrađanima na porukama potpore. Dragi moji, od srca vam najiskrenije zahvaljujem.

Duboko svjestan da život ide i poslije 15.11.2020. godine nastojao sam, vjerujem i uspio, sačuvati ugled svih nas, poglavito obitelji Pejaković u kojoj Travnik zauzima posebno mjesto, a i obratno.

Mojim protukandidatima hvala na korektnosti, pokazali smo da se možemo i trebamo uvažavati, usprkos svim različitostima. Također, iskoristit ću priliku i dr. Mirsadu Peci uputiti srdačne pozdrave i želju za što skorijim i uspješnijim oporavkom.

Sada bih kazao ponešto i o našem Travniku.

Puno je razloga zbog kojih jesmo i trebamo biti ponosni na nama najdraži grad i općinu, na naš Travnik. Oni se prije svega odnose na njegove ljepote, velikane i znamenitosti. Nema onoga, komu je Travnik u srcu, a tko s radošću ne ističe najvećeg književnika s područja BiH, našeg Travničanina i nobelovca Ivu Andrića. Turistički, kulturni i sportski resursi dodatno bude ljubav prema sredini u kojoj živimo, a posebno na naše svetinje, sakralne objekte kojima odiše travnička općina i koji opisuju stoljetni suživot svih naroda u našem gradu.

Ipak, stanje može biti daleko bolje, što je ključni razlog moje kandidature. Upravo stoga sam ponudio sebe i svoje znanje koje sam pretočio u Izborni program „Ispred svih, Travnik“, čija je realizacija, uvjeren sam, u interesu svih žitelja našeg Travnika, neovisno o njihovoj etničkoj, vjerskoj ili drugoj pripadnosti. To je put prema izgradnji modernijeg, naprednijeg i razvijenijeg Travnika.

Vjerujem kako većina nas dijeli navedene ciljeve i želi bolji Travnik. Stoga, drage moje Travničanke i Travničani, još jednom vas pozivam, izađimo na izbore u nedjelju, 15.11. 2020. godine i oblikujmo zajedno našu bolju budućnost. Vratimo Travniku dostojanstvo, dokažimo sebi da možemo bolje, da želimo više, za naš Travnik, za sve nas!
Učinimo da TRAVNIK dosita bude ISPRED SVIH!

Vaš načelnik, dr.sc. Goran Pejaković

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa