.

Svečano otvoren novoizgrađeni pješački most kod KŠC ”Petar Barbarić” u Travniku

22 Rujan 2022

Sinoć je svečanim otvorenjem o organizaciji KŠC "Petar Barbarić" Travnik obilježen završetak radova na izgradnji pješačkog mosta između KŠC ”Petar Barbarić” i Doma zdravlja Travnik.

Most koji će imati višestruku ulogu u olakšanju učenicima, ali i drugim građanima svečano su presijecanjem vrpce otvorili načelnik Općine Travnik Kenan Dautović i ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta Bojan Domić.

Program su upotpunili scenskim prikazom "Most i ljudi" u izvedbi Hrvatskog amaterskog kazališta Jankovići i dramske sekcije Katoličkog školskog centra "Petar Barbarić" Travnik.

Radi se o mostu pješačkog karaktera s kapacitetom mimoilaženja tri osobe, a ima i rampu koja omogućava prolaz preko mosta osobama s invaliditetom. Na samom mostu projektirana su i lučna proširenja s klupama za sjedenje. Vizualni izgled mosta upotpunile su LED svjetiljke kojima je simbolično ispisano ime grada.

Naručitelj projekta za izgradnju mosta bilo je Nadbiskupijsko sjemenište Travnik, izradu projektne dokumentacije preuzeo je Games d.o.o. Travnik, a same radove izvodile su firme Vlašić gradnja d.o.o. i Carllato d.o.o..

KŠC "Petar Barbarić" Travnik: Sutra svečano otvaranje mosta

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa