.

Travnik dobiva modernije porodilište

12 Siječanj 2016

Pampers će podržati 10 bh. porodilišta sa namještajem za novorođenčad i pelenama.

 

Roditelji su pomogli u odabiru 10 gradova u kojima će porodilišta biti modernizovana uz podršku Pampersa. Među odabranim gradovima je i Travnik. Osim Travnika, iz Županije Središnja Bosna odabrana su još dva grada: Bugojno i Jajce. Preostalih sedam gradova su: Zenica,Tuzla, Bihać, Velika Kladuša, Tešanj, Kakanj i Konjic.

Deset porodilišta, po jedno iz svakog nabrojanog grada, biće podržano od strane Pampersa sa namještajem za novorođenčad i pelenama.

U 2015. Pampers i UNICEF su proslavili 10 godina partnerstva, sa kampanjom "1 pakovanje = 1 vakcina koja spašava život". Kao zahvalnicu svim roditeljima iz Bosne i Hercegovine koji su podržali akciju, Pampers želi da podrži 10 porodilišta u Bosni i Hercegovini nudeći namještaj i pelene za novorođenčad. Na ovaj način Pampers nastavlja svoj plan da doprinese brizi beba od prvog dana života, pružajući podršku porodilištima.

Na Pampers Facebook stranici svi su mogli glasati za grad u Bosni i Hercegovini gdje će porodilište biti modernizovano uz pomoć Pampersa. Svaki glas je predstavljao šansu za modernizaciju porodilište iz nekog bh. grada. /o.t./

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa